Klantenservice van Pompwagen.eu

Klantenservice:

Onze klantenservice is alleen bereikbaar via email:  klantenservice (at) pompwagen.eu
in verband met spam (at) vervagen door @
Voor al uw vragen en opmerkingen, kunt u deze het beste naar bovenstaand email adres sturen.
Wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven, ons beleid is om dit binnen 24 uur te doen.

Afhalen: is alleen mogelijk op afspraak (voorkeur via email)
Magazijnadres: Kinholtweg 3A, 7931 TN, Fluitenberg

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. (met uitzondering van speciaal bestelde producten)
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien handelsonderneming Smit reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.
De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht
(alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE (geldt alleen voor Consumenten)
Retourformulier hier te DOWNLOADEN
U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 7van onze algemene voorwaarden.
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. handelsonderneming Smit zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Handelsonderneming Smit kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U kunt hier een retour formulier downloaden voor de retourproducten, U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer, bankrekeningnummer en het soort product(en) te duidelijk te vermelden, en bij uw retourzending bij te sluiten.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Handelsonderneming Smit heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

RETOURNEREN voor bedrijven.
Dit is alleen mogelijk na overleg met ons, neem contact met ons op over de reden waarom u de zaken retour wilt sturen.
Zie ook onze leverings voorwaarden betreffende retouren.

Retouradres:
Handelsonderneming Smit
Kinholtweg 3 A
7931 TN Fluitenberg